Kategorije
 

Načini plaćanja

 • NAČIN PLAĆANJA u online trgovini (webshop):  Na redovne cijene artikla koje su iskazane na stranici i u trgovini odobravamo popust putem web shopa ovisno o načinu plaćanja kako slijedi:

  Popust -15% - Jednokrano plaćanje, Internet bankarstvo, Mobilno bankarstvo, Opća uplatnica / virman za narudžbe vrijednosti veće od 200 kn
  Bez popusta - Jednokrano plaćanje, Internet bankarstvo, Mobilno bankarstvo, Opća uplatnica / virman za narudžbe vrijednosti manje od 200 kn

  Način plaćanja pouzećem (prilikom dostave) ne pružamo. Artikle je potrebno platiti unaprijed prema gore navedenim načinima plaćanja.

  POPUSTI SE OBRAČUNAVAJU PRILIKOM ZAVRŠETKA NARUDŽBE - NA BLAGAJNI - potrebno je artikl(e) staviti u košaricu, ispuniti podatke o kupcu (ime, prezime, adresa, kontakt) te nakon odabira načina plaćanja će se iskazati cijena s popustom te ukupan iznos dostave.

  Polog ili drugo financijsko osiguranje Za određene artikle i artikle po narudžbi Kralj-Commerce d.o.o. može tražiti uplatu pologa ili drugog financijskog osiguranja kako bi se osigurala isporuka artikla. Polog ili drugo financijsko osiguranje uplaćuje se u iznosu i načinu dogovorenim putem e-maila ili telefona s prodajom Kralj-Commerce d.o.o.

  UVJETI DOSTAVE: Dostavu na području Hrvatske te rok isporuke dogovarate sa djelatnikom a cijena ovisi o količini te težini artikala koji idu na dostavu putem dostavne službe GLS (dostava je pred kuću ili stan, ne unosi se). Minimalan iznos dostave je 40 kn (PDV uključen) za artikle do 20 kg težine.


  ROK ISPORUKE: Rok isporuke za artikle koji su dostupni na lokalnom skladištu je do 7 radnih dana. Artikli koji se nabavljaju po narudžbi imaju nešto duži rok isporuke koji će se individualno komunicirati za svaku narudžbu. Upite vezano za rok isporuke možete poslati putem mail-a na dijelovi@kralj.hr ili putem telefona na 01/2950-658 ( pon-pet 08-15h sub 08-13h). Ako kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili bilo kakvu obavijest o isporuci robe, kupac treba obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele određene radnje, pronašla pošiljka te kako bi se kupcu poslala nova pošiljka odnosno zamjenska ukoliko je tako određeno. Ukoliko je naručena roba od stranke kupca ispravna i neoštećena, a kupac ju ne želi primiti, prodavatelj ima pravo tražiti nadoknadu svih troškova od kupaca koji su vezani za neuspjelu isporuku proizvoda. U rok isporuke se ne ubrajaju subote, nedjelje i blagdani.


  LEŽARINA: Roba može besplatno stajati kod nas 7 dana od izrade otpremnice ili računa. Nakon toga se naplaćuje usluga ležarine u iznosu od 2, 00 kn po danu i po artiklu. Iznos ležarine uključuje PDV.